Trimble
PDF eksport RSS - Siste nytt


Versjon 19.2x.FP5a

Oppdateringer i NovapointDCM Basis

Generelt

RETTET: Dele - I noen tilfeller ved deling til server fikk man feilmeldingen: Oppgaven mangler i den delte modellen og kan ikke endres. Dette er nå rettet. Med FP5a åpner du dette arbeidsdatasettet og ved å lagre permen i fp5a, fikses oppgaven og du kan dele etterpå.

RETTET: Kræsj i noen modeller på Strekk vertikalt oppgaven når Flate å følge var objekt med rutenett-/grid struktur.

RETTET: I oppgavetypene Terrengoverflate, Strekk vertikalt og Strekk profil hadde en tidligere problem å velge resultatobjekt når skjermoppløsningen var liten eller Novapoint applikasjonsvindu var minimert. Dette er nå rettet.

ENDRET: Underoppgaver for eksempel til Import eller VA/Kabel-oppgaver, kan nå ikke reserveres eller frigis. En må frigi og reservere på øverste nivå i oppgaven, eksempelvis den skapte hovedimportoppgaven eller VA/kabel-oppgaven.

RETTET: Ved tegning av Plan presentasjon til DWG, og det var valgt å tegne i 3D ble flatene tegnet feil.

RETTET: Farger settes til acad-index farge om RGB verdien fra DCM stemmer med RGB verdien til ACAD-fargeindexen. Dvs vi vil få white, red, 254 osv om RGB verdiene matcher. Dette betyr at sort settes til WHITE i ACAD og ved endring av bakgrunnsfarge i Acad så endrer farge 7 (white) seg til black/white avhengig av bakgrunn.

Sist modifisert: 2019/04/10 10:10 av vn_no_jko
CC Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.