Trimble
PDF eksport RSS - Siste nytt


Rapportering av ny sak

Hva trenger vi fra kunden ved rapportering av ny sak?

For å hjelpe deg som kunde raskest mulig, både med å forstå problemstillingen og for å sette saken på riktig fagperson, trenger vi en del informasjon helt fra starten.

Oppgi Novapoint versjon og Feature Pack:

Dette trenger vi å vite både for å selv teste i samme versjon, samt sjekke opp mot versjonshistorikk om en eventuell feil har blitt fikset. Skriv f.eks. NP20.00.FP7a, eller NP21.10.FP4.

Denne informasjonen finner du i programmet under N > Hjelp > Om Novapoint

Oppgi Novapoint modul eller oppgavetype du jobber i:

Skriver man for eksempel «Feil med beregning» kan dette gjelde både Veg, Jernbane, VA, Terrengoppgave etc. Husk å hjelpe oss med å forstå hvilken modul eller oppgave du jobber med.

Steps to repeat:

Skriv i detalj hva du gjør og hvor du eventuelt ikke får resultatet som forventet eller en krasj. Dette hjelper oss å kunne prøve å reprodusere samme situasjon hos oss.

Å legge ved bilder/skjermdumper som illustrerer hva du gjør er veldig hjelpsomt.

Sende inn modell eller filer:

Vurderer du om du bør sende inn modellen? Dersom du har en sak der support trolig må inspisere modellen, send modellen allerede i første mail. Dette kan du spare tid på fremfor at vi må spørre om denne i ettertid.

Modell kan sendes inn slik:

http://help.novapoint.com/doku.php?id=no:np:base:support:upload

Sjekk Novapoint Resource Center:

Visste du at du kan finne endel informasjon om hvordan du bruker funksjonene på våre hjelpesider? Der kan du også finne noen tips og triks og FAQ som kan hjelpe deg videre. Kanskje du finner ut av saken selv?

http://help.novapoint.com/doku.php?id=en:np:start

Løste du saken selv:

Noen ganger er man rask med å sende inn saken til support, men klarer å løse det på egenhånd. Send oss gjerne beskjed om dette så vi kan bruke tiden vår på kollegaen din istedenfor:)

Sist modifisert: 2019/06/19 08:10 av vn_no_jko